Ons team

Nicole Schuijer – Founder-Voorzitter

Professional met meer dan 30 jaar ervaring in de( geestelijke) gezondheidszorg waarvan de laatste jaren als kwartiermaker/buurtcirkelcoach. Altijd op zoek naar mogelijkheden om win-win situaties te vinden waarbij de wens en droom van eenieder centraal staat.
Participatief Drama coach, Shared Reading Facilitator, Budgetcoach en NLP Master.

Ik weet uit persoonlijke ervaring dat, als de nood aan de man is, het fijn is als er mensen zijn die je ondersteunen en op weg helpen. Het gevoel van er niet alleen voor staan is wat ik iedereen gun. Via onze stichting kan ik daar een bijdrage aan leveren.

Branko Driessen – Founder-Secretaris/Penningmeester

Sociaal en maatschappelijk betrokken professional met meer dan 30 jaar ervaring in het bank- en verzekeringsbedrijf en momenteel werkzaam als Business Developer bij ABN AMRO Bank.
Holistic Breathing Ademcoach, Shared Reading Facilitator,  Budgetcoach, NLP Master en Teaching English as a Foreign Language (TEFL) gecertificeerd.

Vanuit het vrijwilligerswerk dat ik al doe voor o.a. ABN AMRO Foundation, Dierenbescherming en Scouting, haal ik veel voldoening. Iets belangenloos voor anderen doen geeft een goed gevoel, zeker daar waar het kinderen of kwetsbaren raakt.

Monique Sam-Sin – Bestuurslid

Professional met bijna 30 jaar ervaring in de GZ. Momenteel werkzaam als leer-werk coach waarbij ik mensen met een beperking train in het functioneren op de arbeidsmarkt. Daarnaast trainer op gebied van sexualiteit en weerbaarheid voor dezelfde doelgroep.

Ben creatief in denken en doen hetgeen zich uit in mijn eigen label MoMo Creations. Ik kan slecht tegen onrecht en help graag mensen.

Kabora Mboya – Dar es Salaam Contact

Ingenieur met meer dan 20 jaar ervaring in het bankwezen, Verenigde Naties (UNICEF) en overheidsbedrijven.
De VN-ervaring plantte een filantropiezaad in mijn hart hetgeen mijn betrokkenheid startte van een reeks van actviteiten voor kinderen; Community-based (CBO’s) en Faith-based Organizations (FBO’s) zoals Victoria Group, Salasala sport- en voedingsprogramma van Vineyard Church en Ocean International Community Kerk.

Agnes Erasto Mbwambo – Dar es Salaam Contact

Ik heb 3 jaar bedrijfskunde gestudeerd en werk momenteel op verschillende functies als zelfstandig ondernemer. Daarnaast onderzoek ik de mogelijkheden om Chef te worden. Ik heb een hands-on mentaliteit en zal mijn kennis en ervaring inzetten om de kinderen verder te helpen ontwikkelen. Ik vind het leuk om mensen te helpen op welke manier dan ook buiten de boot vallen. Ik doe alles vanuit mijn hart en omdat ik het leuk vind.

This post is also available in: Engels