Vrijwilligers

Wil je je inzetten voor Yourright en zoek je een leuke uitdaging?

Meld je dan aan als vrijwilliger.

Onderdeel van het team zijn kan op vele manieren, zowel in Nederland als in Tanzania.

Nederland

Voor de ondersteuning van onze activiteiten zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de doelstelling van onze stichting onderschrijven. Voor de verschillende activiteiten die we organiseren kunnen we altijd extra handen gebruiken. Denk hierbij aan:

  • Ondersteuning bij een stand op een evenement
  • Voorbereiden en uitserveren van een benefietlunch of diner
  • Organiseren van een benefietlunch of diner
  • Voorbereiden en geven van workshops

Tanzania

Uiteraard zijn we ook op zoek naar mensen die het leuk vinden om onze projecten en activiteiten in het buitenland verder vorm te geven. Dit zijn zowel cliënten als (hun) begeleiders.

Wat vragen wij van de cliënten? Je hebt een vaardigheid die je graag aan kinderen en jongeren wilt laten zien en aan hen wilt leren. Kan je goed overweg met naald en draad? Verf of tuinier je graag? Dan zijn jouw talenten zeer welkom.

Ben jij de begeleider die het als een uitdaging ziet om mensen met een beperking vanuit Nederland een
‘once in a lifetime experience’ te laten beleven? Dan zijn we op zoek naar jou. Je begeleidt je cliënt op deze reis en ondersteund bij de diverse activiteiten. Je bent agogisch geschoold. Daarnaast zijn fysiotherapeuten, ergo-therapeuten en psychologen zeer welkom om de lokale begeleiders van de kinderen daar verder te helpen met praktische tips.

Meld je hier aan als vrijwilliger:


    NederlandTanzania


    BegeleiderClientOndersteunend

    This post is also available in: Engels