Berichten van Mokicco ontvangen wij van Carl-Erik en plaatsen wij hier om je op de hoogte te houden van hun ontwikkelingen.

Het is verbazingwekkend hoe ons werk zich uitbreidt. Ik had nooit gedacht dat ik ooit zou kunnen schrijven dat we 325 kinderen onder onze paraplu hebben die elke dag (!) eten en andere hulp krijgen. Hier is het:

  • 130 kinderen in onze gezinswoningen
  • 125 kinderen lunchen in drie scholen
  • 40 kinderen in 2 kleuterscholen
  • 20 kinderen (jongeren) in onze ondernemersschool
  • 10 andere behoeftige kinderen (albono, dove en arme kinderen)

Dit is geweldig! Ik geloof zelfs dat we nu een van de grootste kinder hulp organisaties in Tanzania zijn! Of ken je een organisatie die elke dag 325 kinderen helpt? Als je 325 kinderen gedurende een jaar (365 dagen) zou vermenigvuldigen, zou dat zijn dat we gedurende een jaar bijna 100.000 kinderen hebben geholpen!  En weet je? We doen dit grote werk zonder geld te vragen! God is trouw!

Van de afgelopen maand:
Een basisschool vroeg ons om 25 kinderen uit zeer arme gezinnen te helpen. Ze hadden hun schoolgeld niet kunnen betalen, dus kregen ze geen eten op school – nu krijgen ze het via MOKICCO! (zie foto)

Mijn vrouw zorgt graag voor arme weduwen. Dus is ze een vrouwengroep begonnen waar ze ‘chapatis’ (pannenkoekjes) maken, die verkopen en de inkomsten delen voor hun families. Mijn vrouw heeft ook een kleine winkel geopend voor een andere groep weduwen, waar ze thee en kleine cakes aanbieden. Mijn vrouw is geweldig – het werk is geweldig – en het leven met God is geweldig!

Carl-Erik

This post is also available in: Engels